Εκδόσεις Roboly

Ελληνικά Français
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
Εκδόσεις Roboly
Καλώς ήρθατε
Κατηγορίες
Μέθοδοι
Γραμματικές
DELF / DALF
Sorbonne
ΚΠΓ
Πανελλήνιες εξετάσεις
Λογοτεχνία

DELF / DALF » DALF C2
Εκδόσεις Roboly - DALF C2

Πατήστε εδώ για μεγένθυνση

DALF C2


Συγγραφέας: Dimitri Roboly

ISBN: 978-960-9462-30-3

Τιμή: € 28,62
Περιγραφή:

Το νέο αυτό βιβλίο γράφτηκε ειδικά για τους μαθητές που προετοιμάζουν τις εξετάσεις του DALF C2. Λαμβάνονται υπόψη όλες οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.
Πρόκειται για ένα εργαλείο προετοιμασίας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις αλλά και για ένα εγχειρίδιο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας.

Απαρτίζεται από μια μεγάλη εισαγωγή και δύο μέρη:

• Στην εισαγωγή παρουσιάζονται αναλυτικά το περιεχόμενο, οι απαιτούμενες δεξιότητες, η διάρκεια των εξετάσεων και ο τρόπος αξιολόγησης του DALF C2 ενώ δίνονται συμβουλές για καθεμία από τις δραστηριότητες.

• Το πρώτο μέρος αφορά στις προφορικές εξετάσεις. Αποτελείται από 10 αυθεντικά αποσπάσματα που αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη θεματική. Καθένα από αυτά περιλαμβάνει τρεις δραστηριότητες (compte rendu, développement d’un point de vue personnel, débat).

• Το δεύτερο μέρος αφορά στις γραπτές εξετάσεις. Αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες με σκοπό την προετοιμασία των υποψηφίων στη δραστηριότητα της παραγωγής γραπτού λόγου (essai argumenté).

Όλες οι δραστηριότητες αυτού του βιβλίου είναι υπό μορφή εξτάσεων και έχουν ευθυγραμμιστεί με τις οδηγίες του Διεθνούς Κέντρου Παιδαγωγικού Σπουδών (CIEP) και είναι εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς για τη γλώσσα.
Επιστροφή

2024, Editions Roboly Υλοποίηση: Βουτσίνος Αντώνης